Jungiansk psykologi i organisationer og i konsulentbranchen

Jungiansk psykologi er – primært i kraft af Myers-Briggs udbredelse af Jungs typologi i form af deres testværktøjer – anvendt i organisationer og i konsulentbranchen verden over. Og vi ved fra vores konsulentpraksis, at jungianske begreber som fx skyggen og arketyper er mere udbredte end ualmindelige også i den danske konsulentbranche og i danske organisationer.

Vi er en gruppe jungianske analytikere, der arbejder indenfor eller har arbejdet indenfor konsulentbranchen og vi har udviklet p.t. to jungianske tilbud til danske organisationer og til konsulentbranchen:

  1. Team coaching & gruppesupervision
  2. Organisations- og personaleudvikling efter John Beebe’s psykodynamiske typologimodel. Modellen bygger bro mellem Myers-Briggs testværktøjer og en dybere jungiansk indsigt og jungianske udviklingsmodeller. Med Beebe’s model, kan vi arbejde med  udgangspunkt i de værktøjer, der ofte allerede anvendes i organisationen.

Hvis du vil høre mere om team coaching & gruppesupervision, kan du kontakte  Arne Vestergaard.  Webside:  http://arne-vestergaard.dk/ Telefon: 40 51 15 61

Hvis du vil vide mere om John Beebe’s psykodynamiske typologimodel, som dynamisk udviklingsværktøj, kan du kontakte Hanne Urhøj. Websider: www.typologi.net og www,psykoanalyse.nu. Hanne træffes på tlf.nr. 23903968

 

 

 

 

 

 

No tags for this post.