Om Jung for alle

Formål
Formålet med Jung for alle er at formidle viden på videnskabeligt og alment niveau om C.G. Jungs analytiske psykologi og jungiansk terapi til såvel interesserede lægfolk som professionelle.

Jung for alle er udgivet af Dansk Selskab for For Analytisk Psykologi (DSAP),  2015-

Dansk (DSAP) blev stiftet i 1994 og har status som en lokal gruppe i IAAP, den internationale organisation for jungianske analytikere.

Copyright:  Dansk Selskab For Analytisk Psykologi, DSAP,  og forfatterne,  2015-

Redaktion:
Hanne Urhøj, jungiansk analytiker, DSAP og IAAP, supervisor ved C.G. Jung-instituttet
Kristine Gazel, seniorkandidat ved C.G. Jung instituttet i København,  cand.scient.bibl. og bibliotekar DB
, forfatter, cand. phil. i dansk, og sekretær i Jung Foreningens bestyrelse

Billedredaktør:


Artikler
Redaktionen modtager gerne artikler og forslag til artikler til Jung for Alle. Læs gerne denne vejledning Om optagelse af artiklerDu er også velkommen til at kontakte redaktionen, hvis du har spørgsmål.

Vi bestræber os på ikke at krænke copyrights på billedmateriale. Som forfatter til artikler på JfA, er du ansvarlig for at dit billedmateriale er lovligt at anvende i relation til gældende copyrights. Redaktionen forbeholder sig ret til at sikre dette inden publicering.

Du kan læse vores Guide til brug af billedmateriale her.

Kommunikation
Du kan skrive til: jungforalle@gmail.com eller via vores facebookside https://www.facebook.com/NigthSeaJourney.
Der kan gå op til 14 dage før vi vender tilbage.

Annoncering på Facebook-siden
Intentionen med Jungfor Alle er at den skal være en ressourceguide med fagligt indhold. På Jung for Alles facebookside er vi derfor glade for at kunne annoncere, hvis nogen bidrager med fagligt indhold der ikke nødvendigvis er fra Jung for Alle, men alligevel interessant for vores målgruppe, fx en artikel, en podcast, et foredrag, en workshop etc. Vi annoncerer derfor ikke for en enkelt terapeuts forretning eller klinik.